Cryolipolyse

Stoor jij je ook aan vervelende vetrolletjes op buik, rug, bovenbenen, armen of kin?

Middels de wetenschappelijk onderbouwde en bewezen cryolipolyse techniek ‘lokaal en gedoseerd bevriezen van vetcellen’ kunnen wij bij mannen en vrouwen de probleemzones zoals de kin, buik, love handles, bovenarmen, binnenkant bovenbenen en billen effectief en definitief aanpakken. Zonder operatie, zonder pijn en zonder hersteltijd.

dermaplane facial arnhem

De Huid en Laserspecialist maakt gebruik van de nieuwste en beste apparatuur die in Nederland ontworpen is, de Body-Wizard Duo van MedCos Skinsolutions. Wij willen immers het beste resultaat!

 

De behandeling kan onder andere plaatsvinden op de volgende zones:

Buik

Benen

Kin

Armen

Rug

 • Buik
 • Benen
 • Kin
 • Armen
 • Rug

Hoe werkt vet bevriezen?

Cryolipolyse ‘het bevriezen van vetcellen’ is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke vetrolletjes kwijt te raken. Al na één behandeling kun je tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd.

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn 3 behandelingen nodig om het meest optimale resultaat te bereiken. Tussen de behandelingen van eenzelfde plaatsing/zone dient een periode te zitten van 8-12 weken.

De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan door een aanpassing in levensstijl zoals te veel eten.
Met name het vergroten/opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl. Men kan er dan voor kiezen om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen.

De wetenschappelijk bewezen Cryolipolyse behandeling van De Huid en Laserspecialist biedt jou de oplossing om op een eenvoudige en pijnloze manier definitief van je ongewenste vetcellen af te komen. Met deze behandeling worden de vetcellen plaatselijk bevroren waardoor ze zullen verdwijnen en dus niet verkleinen of verplaatst worden zoals met andere technieken, sporten en diëten wel gebeurt. In gemiddeld 3 behandelingen van een uur heb jij je ideale figuur.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Tijdens de (gratis) intake afspraak bepalen wij samen het te behandelen gebied, zullen we de de contra-indicaties bespreken en het toestemmingsformulier met je doorspreken. Indien mogelijk zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden.

Cryolipolyse behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en spieren liggen. Cryolipolyse is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit is alleen te verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding. Samen met onze specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op je lichaam behandeld kunnen worden met het vetbevriezingsprogramma en wat de kosten hiervan zullen zijn.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling maakt de specialist foto’s van de te behandelen zone(s). Deze foto’s zijn om de voortgang gericht te kunnen monitoren en worden uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld. De specialist zal de zone(s) op de huid aftekenen waarna men op de behandelstoel plaats kan nemen. Om de huid te beschermen tegen de gedoseerde kou wordt een koel gelmembraan aangebracht. De behandelkop wordt op de huid aangebracht en de sterke vacuüm zuigt de huid en vetcellen in de behandelkop. Hierdoor kunnen de vetcellen optimaal gekoeld en gekristalliseerd (bevroren) worden. Een natuurlijke ontsteking en verwijderingsproces treedt in gang (Apoptose), waardoor het lichaam de gekristalliseerde vetcellen zal verwijderen.

Tijdens de behandeling

Aan het begin van de behandeling wordt de huid en vetcellen middels een krachtige vacuüm in de behandelkop gezogen tussen twee koelplaten, die zich in de behandelkop bevinden. Deze vacuüm kan een trekkend en knijpend gevoel geven. Het weefsel wordt eerst enkele minuten gecontroleerd verwarmd en daarna sterk gekoeld. De eerste paar minuten kun je tintelingen voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Deze sensatie verdwijnt binnen een aantal minuten zodra de zone gevoelloos wordt door de kou.

Tijdens de behandeling kun je gewoon van je telefoon gebruik maken via ons gratis wifi netwerk, kun je wat lezen of gewoon ontspannen liggen.

De behandeling van een zone duurt 1 uur. Hierna wordt de behandelkop van de huid verwijderd en wordt de plek intensief gemasseerd.

Na de behandeling

Na de Body-Wizard Behandeling wordt een verstevigend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd.
Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden.

Het Cosbeau slimming serum is een onverbrekelijk onderdeel van de Body-Wizard behandeling en verhoogt zichtbaar het resultaat.

Aangezien het geen chirurgische ingreep is, is er geen hersteltijd. Na de behandeling kun je gewoon jouw dagelijkse activiteiten verder oppakken. De specialist zal je wel nog enkele aandachtspunten meegeven waar je op dient te letten.

Er zijn verschillende huidproblemen waar de Cryolipolyse mee kan helpen. Hieronder benoemen wij een aantal:

 • Vetophoping rond de buik, ook wel bekend als buikvet, kan worden aangepakt met Cryolipolyse.
 • Love handles, ofwel vetophopingen aan de zijkanten van de taille.
 • Als er sprake is van overtollig vet op de bovenarmen, kan Cryolipolyse worden toegepast om de contouren te verbeteren.
 • Vetophoping op andere gebieden: Cryolipolyse kan worden gebruikt om veel lokale vetophopingen te verminderen, zoals dijen, dubbele kin en andere gebieden waar vet moeilijk te verminderen is door dieet en lichaamsbeweging.
dermaplaning arnhem

Voorbereiding

 • Op de dag van de behandeling geen crème of lotion op de te behandelen zone(s) aanbrengen
 • Vermijd bloedverdunners zoals aspirine, ibuprofen en vitamine E, en vermijd het consumeren van alcohol en grote hoeveelheden cafeïne en kruidensupplementen.
 • Draag comfortabele kleding voor de afspraak.
 • Hou er rekening mee dat de handhelds met gel op het lichaam geplaatst worden en dat het ondergoed hierdoor nat kan worden.
 • Voorafgaand aan de behandeling zal het gewicht opgenomen worden en zullen er metingen gedaan worden om de vorderingen te bekijken.
 • Voorafgaand zullen enkele foto’s genomen worden om de vorderingen vast te leggen.
 • Neem vooral iets te lezen of te luisteren mee om jezelf te vermaken, de totale behandelingsduur is gemiddeld 1 uur.
 • Het is raadzaam om van tevoren goed gegeten en gedronken te hebben (1 à 2 liter water per dag).

 

Nazorg

 • Mogelijk wordt aangeraden om het behandelde gebied gedurende de eerste paar dagen na de behandeling regelmatig te koelen met een koude kompres of een icepack. Dit kan helpen om eventuele zwelling, roodheid of ongemak te verminderen.
 • Zorg voor een gezonde lifestyle.
 • Eet niet te vet, het is aanbevolen een uitgebalanceerd eetpatroon te volgen.
 • Drink elke dag de dagelijks aanbevolen hoeveelheid water.
 • Beweeg regelmatig.
 • Gebruik het Cosbeau Slimming serum door middel van massage omdat deze een vet afdrijvende werking heeft. Dit verhoogt zichtbaar het resultaat.
 • Mocht u de eerste 3-4 weken na de behandeling een pijnstiller willen nemen, neem dan bij voorkeur paracetamol. Gebruik het liefst geen ontstekingsremmers omdat deze het resultaat van de behandeling sterk nadelig beïnvloeden.
 • Houd rekening met het vermijden van extreme warmte gedurende 48 uur na de behandeling. Denk hierbij aan het gebruik van een bad of sauna.
 • Zorg ervoor dat je het behandelde gebied beschermt tegen direct zonlicht. Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF.
 • Vermijd het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten, zoals scrubs, exfolianten of producten met actieve ingrediënten zoals retinol, glycolzuur of salicylzuur, op het behandelde gebied.
 • Het duurt enige tijd voordat de resultaten van de cryolipolyse behandeling zichtbaar worden. Je lichaam heeft tijd nodig om de behandelde vetcellen op natuurlijke wijze af te breken en af te voeren.

Wij hanteren momenteel een hele aantrekkelijke aanbieding. Maak daarom vandaag nog je gratis intake afspraak bij De Huid en Laserspecialist.

De Huid en Laserspecialist is certified partner van MedCos.

  Tarieven

  Koppen

  1 Kop          €   99,-
  2 Koppen  € 149,-
  3 Koppen  € 199,-
  4 Koppen  € 249,-

   

   

  Kuur

  1 Kop         € 279,-
  2 Koppen € 429,-
  3 Koppen € 549,-
  4 Koppen € 699,-

  Een kuur mag in twee termijnen worden betaald (bij de 1e en 2e behandeling).

  Anderen over De Huid- en Laserspecialist in Arnhem

  Karin Gerrits

  Aanrader! Laura is aardig, werkt netjes, is zorgvuldig en professioneel.

  Karin Gerrits

  Ewout Beemer- Microneedling

  De Huid en Laserspecialist staat wat mij betreft voor behandelingen in een warme en huiselijke ambiance met de professionaliteit en deskundigheid van die in een salon.
  Ik kom graag terug!

  Ewout Beemer

  Elvis

  Dank voor de goede service, zie je graag bij de volgende behandeling

  Elvis Canovic

  × Stuur een Whatsapp